Mellények

Nézet:
Sorrend:

Férfi mellények

A mellény egy ujjatlan dzseki, amelyet különösen tavasszal és ősszel lehet jól viselni. Ez a ruhadarab számos  különböző anyagból készül, például  vászonból, gyapjúból, koptatott vagy akár steppelt anyagból. A legjobb, ha a mellény alatt olyan pulóvert viselünk, amely színben passzol a viselt mellényhez.

Alkalmi Férrfi mellény: egy szinttel feljebb!

Ha fokozni szeretnéd az eleganciát, a férfi mellények között sem árt körülnézned. Ez hozzátesz egy picit a hagyományos ing-zakó kombinációhoz, egy szinttel magasabbra emeli a megjelenésedet. Persze azért vannak í­ratlan szabályok, amiket nem árt betartani, hogy tényleg úgy nézz ki, ahogyan elvárod magadtól.

A férrfi mellény akkor éri el a hatását, ha szí­nben passzol a nadrághoz, amit viselsz, és a zakóhoz, amit fölé veszel. Természetesen az inged árnyalatát sem árt figyelembe venni, hiszen az ing felett viseled, amellett látszik elsősorban.

Nézz utána, mikor lehet kigombolva hordani, és mikor kell begombolva hagyni: az alkalmi mellény csak akkor ér valamit, ha tudod azt is, hogyan kell viselni! Nagyon kellemetlen, amikor a ruházatod maga kifogástalan, de mégsem tudod a protokollnak megfelelően viselni.

A férfi mellény kiválasztásakor a saját alkatodat is vedd figyelembe. Vékonyabb alkattal, vagy a klasszikus fordított háromszög formával a slim fit fazonok nagyon jól mutatnak, de ha van némi fölösleg has-, illetve deréktájékon, inkább egyenesen szabottat válassz!

 

 

gpwebpay