Rövid-, Bermuda Nadrágok

Nincs ilyen termék.
Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

Férfi rövidnadrágok – öntsünk tiszta vizet a pohárba

A férfi rövidnadrágok témaköre kissé ellentmondásos. Vannak olyan férfiak, akik kifejezetten kedvelik őket, amikor csak tehetik rövidnadrágot viselnek. Biztos vagyok benne, hogy mindannyian találkoztatok már olyan merész férfiakkal, akik télen-nyáron mást sem viselnek, azonban azon sem lepődnék meg, ha te is ismernél valakit, aki váltig állítja, a férfi rövidnadrágok nem neki valók. Manapság, már egyre több az olyan munkahely, étterem és szórakozóhely, ahol elfogadott ezek viselése, a mindennapi életben már lazultak annyira a társadalmi szabályok, hogy a belvárosban ízlésesen, stílusosan tudd viselni őket.

Férfi rövidnadrágok forradalma

Ha visszatekintünk kicsit ezeknek a férfi rövidnadrágoknak a múltjába, láthatjuk, hogy megjelenése nem meglepő módon a gyerekekkel köthető össze. Az iskolákban kezdték el viselni, mindenki kedvelte e rendkívül kényelmes, szabad mozgást biztosító ruhadarabot. Minél nagyobb figyelmet kaptak, annál nagyobb népszerűségnek örvendtek az ilyen típusú nadrágok. Társadalmi szinten is egyre jobban elfogadták őket, majd miután a második világháborúban a katonai egyenruha részévé váltak, már mindenki szívesen hordta. A tervezők ekkor megragadták a lehetőséget és divatcikké változtatták, a férfiak pedig elkezdték a lehető legjobban kihasználni a férfi rövidnadrág nyújtotta előnyöket. Népszerűségüket főként annak köszönhetik, hogy praktikusak és könnyen ki lehet használni őket a nyári grillezések, séták vagy akár fesztiválok során. A férfi rövidnadrág lazaságot tükröz, de közben garantálja a kényelmet.

Férfi rövidnadrágok és helyes viselésük

Miközben a barna és világos színű, valamint a standard farmer rövidgnadrágok az örök kedvencek közé tartoznak, az utóbbi időkben hatalmas népszerűségre tettek szert az egyre színesebb, trópusi mintás férfi rövidnadrágok is. Legyen szó egy forró nyári randiról vagy egy hawaii nászútról– mi mást is viselnél, mint egy klasszikus, színes shortot. Kényelmes, mégis elegáns, bármivel kombinálható. Különös figyelmet kell fordítani a férfi rövidnadrágok hosszára. Ha túl rövid vagy túl hosszú, kényelmetlenül érezheted magad benne. Az a tuti választás, amely a térded felett 1-2 centiméterrel ér véget. Egy jól kiválasztott rövidgatya többféleképpen hordható. Ha inggel viseled, ne felejts el övet is felvenni. Jól mutat, és stílusosabb lesz tőle a megjelenésed. Ha elegánsabbnak akarsz tűnni, az inget betűrheted, de ha a tengerparton viseled, akkor ez nem lényeges. Ha randira mész, az ing legyen hosszú ujjú, de ha nagyon nagy a kánikula, egy kényelmes rövid ujjú ing viselése lehet a legkiválóbb választás.

gpwebpay