Ingek

Nézet:
Sorrend:

Divatos férfi ingek gazdag kínalata minden férfi számára.

Bármilyen fazonú, hosszú vagy rövid ujjú, hétköznapi, sportos vagy elegáns férfiinget keres is, érdemes átböngésznie kínálatunkat, hiszen hatalmas választék várja. 

Elsőszámú alapdarab

Ha megkérdeznénk 10 férfit, hogy melyik a férfi divat legfontosabb darabja, 9-en tuti az ingre szavaznának. Sőt, még talán a nők is hasonló véleményen lennének. Egy divatos ing kötelező darab, és minden férfi gardróbjában ott a helye, hisz az ingek az időtlen eleganciát jelképezik.  A klasszikus fehér vagy a vonzó fekete mind megtalálható kollekciónkban . Találd meg a tökéletesen passzoló inget a Viktória kínálatában minden alkalomra!

Munkából az éjszakába

Akár egy állásinterjún szeretnél jó benyomást kelteni, akár randira készülsz, akár sörözni mész a haverokkal, egy jó outfit, azonbelül is a tökéletes ing már fél siker. Nem beszélve arról, hogy többfunkciós darab – a munkából már indulhatsz is az esti buliba! A praktikusság, az egyszerűség és a rövid idő alatt való elkészülés pedig minden férfi álma… Nem igaz, uraim? 

Variációk egy témára

Mivel a férfigardrób egyik legalapabb darabjáról van szó, természetesen a variációk tárháza határtalan. Ha alkalomra készülsz, egy sima bordó ing biztos siker lesz. A mintáktól sem kell félni, egy kockás ing például nagyon is divatos, és feldobja az ember megjelenését.Ne feledkezzünk meg a szükséges kiegészítőkről sem. A megfelelő öv és nadrág nélkül a szett olyan, mint az eper tejszínhab nélkül – lehet úgy is enni, de nem érdemes!

gpwebpay