Mellények

Nézet:
Sorrend:

Női mellények egész évre

A mellények minden évszakban megállják a helyüket és feldobják az outfit-edet. Például egy bőrkabát egy hosszú, szőrme mellénnyel a tavaszi szettek sztárja és rendkívül elegáns viselet. Egy steppelt vagy pufi mellény pedig sportoláshoz és a hűvösebb estéken is nagyon jól jön. Ez a praktikus és jól variálható ruhadarab nem hiányozhat a szekrényedből!

Többféle stílus

Akár a sportos, akár az elegáns vonalat képviseled, a Viktóriánál  biztos, hogy megtalálod, amit keresel. Szeretsz a szabadban sportolni? Akkor a sportos mellényekre érdemes vetned egy pillantást. Az elegánsabb stílus kedvelőinek pedig egy kézitáska tökéletesítheti a szettet. A folyamatos akciók keretein belül találsz az időjárásnak megfelelően vékony, és vastagabb, melegebb modelleket is.

Színes darabok a jobb kedvért

Te is észrevetted, hogy amikor színesbe öltözöl, az a jókedvedre is hatással van? Nincs is jobb, mint egy esős napon piros, sárga, vagy más színű mellényekkel „lázadni“ a rossz idő ellen.  Ha pedig inkább az egyszerűségre esküszöl, akkor is garantáltan megtalálod a számodra legmegfelelőbb mellényt.

gpwebpay