Nadrágok

Női nadrágok - a különböző modellek!

A nőknek meg kellett küzdeniük a nadrágért, de ma már soha többé nem mondanak le róluk, épp ellenkezőleg: a divatdarab nélkülözhetetlené vált, és folyamatosan újra fel lesz találva. A különböző szabásoktól, színektől és mintáktól kezdve a tökéletes méretig mindent megtudhatsz a női nadrágokról az alábbiakban!

 • A különböző női nadrágtípusok
  • Leggings
  • Bőrnadrágok
  • Melegítő nadrág
  • Szövetnadrágok
  • Rövidnadrágok
  • Szoknyanadrágok
  • Kordbársony nadrágok
  • ¾-es nadrágok
  • Élére vasalt nadrágok
 • Női nadrágok különböző anyagokban
  • Pamut
  • Kordbársony
  • Pehely
  • Melegítőanyag
  • Len
  • További anyagok
 • A különböző minták
  • Női nadrág tyúklábmintával
  • Csíkos nadrág
  • Virágos nadrág
  • Kockás nadrág
  • Állatmintás nadrág
 • A különböző női nadrág típusok

  A nadrágtrendek listája végtelen. Az ikonikus női farmer mellett természetesen vannak más nadrágok, különleges alkalmakra vagy az irodába, amelyek nemcsak kényelmesek és stílusosak, de változatossá is teszik a ruhatáradat!

  Leggings

  Nehéz elképzelni a divatvilágot a népszerű női leggings nélkül. A testhezálló női nadrágok általában jerseyből, poliészterből, Lycrából, pamutból vagy bőrből készülnek, szuper kényelmesnek és praktikusak. A sokoldalú rugalmas darab, egyaránt elegáns és sportos ruhadarabokkal kombinálható. Legyen szó sportolásról, hétköznapi vagy irodai viseletről - a divatos női leggingsszel minden helyzetben stílusos leszel.

  Bőrnadrágok

  Nem a hagyományos ruhákról beszélünk, hanem a divatos bőrhatású női nadrágokról! A gyönyörű nadrágok az évszakok során stílusos darabként bizonyítottak, és nem képzelhető el nélkülük egyetlen ruhatár sem. Legyen szó valódi bőrről vagy műbőrről: a bőrmintás nadrágok nélkülözhetetlenné váltak! A valódi bőrt különböző állatok bőréből nyerik. A bőr kemény, erős és simulékony anyagnak számít. Vízálló, ugyanakkor légáteresztő, ami a bőrnadrágot egyedivé teszi. A trendi nadrágok árai a magasabb árkategóriába tartoznak, ezért a fiatalok gyakran választják a műbőrből készült nadrágokat. A műbőr megtévesztően hasonlít a valódi bőrhöz és kedvezőbb áron kapható, továbbá állatbarát alternatívája a bőrnek.  Az elegáns műbőr általában egy textilszövet és egy műanyag fedőréteg kompozitja. A textilszövetek természetes szálból, műszálból vagy kevert szövetből készülnek, a bevonat pedig általában puha PVC-ből.

  Melegítő nadrág

  A kényelmes jogging nadrágok minden ruhatár elengedhetetlen részei. Ez a női nadrág modell nemcsak a mindennapi megjelenés divat darabja, hanem a kanapén töltött hangulatos estékhez is nélkülözhetetlen. Sőt akár ideális választás a home-officeban töltött napokra is.  A női jogging nadrágok leggyakoribb anyagai a pamut és a poliészter. A pamutnadrágok és a pamutszövetből készült kocogónadrágok nagyon puhák, de kevésbé légáteresztőnek számítanak, ezért a nadrágok nem alkalmasak sportolásra. A poliészterből készült futónadrágok viszont népszerű aktív ruházatnak számítanak, mivel alig szívják magukba az izzadságot, és így szárazak maradnak. Azonban mindkét modellre ugyanaz vonatkozik: mindkét esetben jól néznek ki, és ma már az első számú befektetési darabnak számítanak.

  Szövetnadrágok

  A szövetnadrágok különösen könnyűnek számítanak, ezért gyakran viselik nyári nadrágként. A különböző szabások, színek és fazonok a divatos alapdarabok közé tartoznak. A női szövetnadrágok különösen népszerű fazonjai a chino, a flare, a fűzős ”tapered”, a Marlene vagy a könnyű, nyárias anyagból készült jogger.

  Rövidnadrágok

  A trendi rövidnadrágok természetesen a legnépszerűbb nyári nadrágok közé tartoznak. A rövidnadrágok között is léteznek különböző illesztések, minták és anyagok. A különösen népszerű női rövidnadrágok közé tartozik a klasszikus Bermuda rövidnadrág, a farmer rövidnadrág, a chino rövidnadrág és a divatos bőrnadrág.

   

  Chino nadrágok

  A nők számára készült időtálló chino nadrág chino twillből készül és minden évszakban hűséges divatdarab. A divatos szövetnadrágra különösen jellemző a laza, mégis elegáns szabás. Legyen szó városi sétáról, kerti partiról vagy egy irodában töltött napról : a női chino nadrágok mindenhol abszolút figyelemfelkeltőek. Sokféle színben kaphatók, de a divatos nadrágok leginkább bézs, fehér, szürke, kék vagy fekete színben népszerűek.

  Marlene-nadrágok

  Extravagancia. Emancipáció. Marlene Dietrich. Ezt jelképezi a trenddarab, a Marlene-nadrág. Nagy köszönet a német-amerikai színésznőnek és stílusikon Marlene Dietrichnek, aki az 1930-as években társadalmilag elfogadottá tette az öltönynadrágot a nők számára. Az akkoriban csak férfiak által viselt öltönynadrágok az emancipáció jelentős jelét adta es megteremtette a mai alapdarabot, a Marlene-nadrágot. A Marlene-nadrágok különösen a boka alatti széles szabásukról ismertek. A gyönyörű női nadrágok egyenes szabásukról híresek és általában puha gyapjúszövetből készülnek.

  Szoknyanadrágok

  A nyárias szoknyanadrág az egyik legnépszerűbb női nadrág. A nadrágszára bő szabású és a térd alá ér. Más modellekben a vádli közepéig érnek. Ezek a női nadrágokat különösen kényelmesnek és légiesek, laza szabásuk és általában puha anyaguknak köszönhetően. A francia térdig érő culotte-nadrágokhoz hasonlíthatók. Egy örök divatdarab!

  Cargo nadrág

  A menő cargo nadrágok a nők számára többnyire pamutból készülnek es a comb vagy a térd tájékán foltos vagy bevarrt oldalsó zsebeket viselnek. A cargo nadrágot katonai használatra fejlesztették ki a második világháború alatt - ki gondolta volna, hogy egy ilyen divatos darabról van szó? Még ma is láthatjuk a nadrágot a rendőrökön, a mentőszolgálatban és a munkásokon, mivel a funkcionalitás nagyban szerepel a menő teherhordó nadrágban. Ma már azonban vannak olyan változatok, amelyek a női cargo nadrágoknál a megjelenésre helyezik a hangsúlyt. Például a khaki színű skinny nadrágot a cargo nadrág kinézetben alkották meg. Tovabbi széles szövetdarabok jogging nadrág megjelenésben is a cargo nadrágok ötletén alapulnak, és csak idő kérdése, hogy mikor jelennek meg a gyönyörű női nadrágok újabb divatos modelljei!

  Kordbársony nadrágok

  A 70-es évek kultikus nadrágjai továbbra is nagy népszerűségnek örvendenek! Mert a kordbőrnadrág nemcsak jól néz ki, de rendkívül funkcionális is. A pamutból és elasztánból készült kordbársony anyag számos nagyszerű tulajdonságot egyesít magában: robosztus, puha, ugyanakkor nehéz, mint a bársony. Ezen kívül melegítő és szennyálló! A gyönyörű kordbársony nadrágok jellegzetes bordázata a szálaktól függ. A kordbársony modellek például a következőkre oszthatók: baby kordbársony, amely 10 centiméter szövetszélességenként 50 bordával rendelkezik, kábel kordbársony, amely 10 centiméter szövetszélességenként 24 bordával rendelkezik, és genovai kord. A genovai kordbársony 10 centiméter szövetszélességen 25-40 bordát tartalmaz. A trendi nadrág elegáns és sportos elemeket egyaránt ötvöz és gyönyörű kombinációs lehetőségek egész sorát kínálja!

  ¾ nadrágok

  A nőknek szánt ¾-es nadrág szintén csak a lábszár háromnegyedét fedi. Hosszát tekintve tehát hosszabbak, mint a női rövidnadrágok, de rövidebbek, mint a normál női nadrágok vagy ⅞-es nadrágok. A ¾-es nadrág csak a hosszárol lett elnevezve. Akár farmerből, akár pamutból készülnek, ezek a divatos nadrágok számos stílusban kaphatók. A női ¾-es nadrágok különösen népszerű modelljei a cargo nadrág és a capri nadrág. A női capri-nadrág szorosan illeszkedik, általában pamut és spandex keverékéből készül. Különösen nyári nadrágként alkalmas!

  Élére vasalt nadrágok

  Aki az élére vasalt nadrág-ot régimódinak tartja, az rossz helyen jár. Mert a laza szövetnadrág teljesen trendi! A nadrágot az elülső derékrészen lévő redők jellemzik. A csípőnél szélesebbre szabott és a két vagy négy vasalt redők révén nagyobb mozgásszabadságot biztosít, mint a legtöbb női nadrág. A gyönyörű “It-Piece” különböző színekben, mintákban és szabásokban kapható. Legyen szó sétáról a parkban, egy hangulatos vacsoráról vagy egy üzleti ebédről - ezekkel a modern nadrágokkal minden alkalomra tökéletes lesz a stílusa!

 • A különböző minták

  A női nadrágok természetesen nem csak egy színben kaphatók! A klasszikus egyszínű nadrágok mellett nagy választékban kaphatóak a nőknek szánt mintás darabok, amelyek minden figyelmet magukra vonzanak. Különösen népszerű a tyúklábminta, csíkos, virágos, kockás, állatmintás és camouflage nadrágok.

   

   

   

   

   

   

gpwebpay