Ruhák, Overálok

Női ruha vásárlás

Szeretjük az ünnepi alkalmakat – nem csak azért, mert lehetővé teszik számunkra, hogy a barátokkal és a családdal ünnepeljünk, hanem azért, mert lehetőséget adnak nekünk a gyönyörű ruhák viselésére. Nem számít az alkalom, akár a legjobb barátod esküszik, akár üzleti megbeszélésed van - a Viktóriánál megtalálod a megfelelő ruhát minden különleges alkalomra. A ruhák tökéletes alternatívák a szoknyák és nadrágok számára: egyszerűen viselhetők, nőies varázslatot sugároznak, és mindig jól néznek ki. Különösen akkor, ha a megfelelő illeszkedést, színt és hosszúságot választjuk, az előnyös oldalakat kiemelik, és a problémás területeket elrejtik.

Melyik ruha forma illik hozzám?

Rengeteg formában és méretben vásárolhatsz ruhát, ami végül minden nőnél a következő kérdéshez vezet: Melyik ruha számomra a megfelelő? Az egyes ruhák illeszkedése erősen függ a test alapformájától, amit alak típusnak hívnak. Az alak típusát a test bizonyos jellemzői vagy a csípő és a lábak alakja határozza meg. Mivel annyi figuratípust és ruhadarabot használunk, a legfontosabbakat összegyűjtöttük:

  • X-alak: A felső és az alsó test kiegyensúlyozott aránya, egy buja nyakvonal és a kerekebb csípő jellemzi ezt az alak típust (homokóra alak). A sziluetted az X-alakra hasonlít? Gratulálunk, bármilyen ruhadarabot viselhetsz, és az előnyösebb oldalakat a karcsúsított és szorosan illeszkedő ruhákkal hangsúlyozhatod.
  • A-alak: Egy viszonylag vékony felsőtest, gömbölyded alsótesttel és széles csípővel párosítva… ez az A-alak (körte alak). Az erre az alakra ideális ruha szabás kiemeli a vékony felsőtested: kiszélesedő A-vonalú ruha nyakkivágással vagy akár váll nélküli verzióban, ami fókuszba helyezi az erős pontokat és elrejti a csípődet. Az élénk színek és szemet gyönyörködtető kiegészítők a váll és mellkas területén tovább hangsúlyozzák a karjaid és vállaid.
  • V-alak: A V-alak három dolgot várhat: sportos vállakat, nagy dekoltázst és csodálatosan vékony lábakat. Itt ezeket az erős pontokat fontos kiemelni. A V-alak tökéletesen illeszkedik a köntösruhákhoz, valamint peplumos és deréköves ruhákhoz. Szintén ideálisak azok a ruhák, amik lazán esnek a felsőtestre és vékony szabásuk van a vállaknál.

Ha nagyon kényelmesen érzed magad a ruhádban, akkor csak ezt fogod sugározni. Győződj meg róla, hogy az alakodnak megfelelő ruhákat válassz, amelyek kihangsúlyozza az erényeid, és elrejtik a kisebb gyengeségeket. 

Milyen színű ruha illik hozzám?

A színek fontos részét képezik életünknek. Akkor is, ha éppen új ruhát vásárolunk. Sajnos azonban nem mindegyik szín áll jól minden nőnek. Annak függvényében, hogy milyen a színvilágod, bizonyos színárnyalatok különösen frissen és élénken hatnak. A haj, a bőr és a szem szín alapján megállapíthatod, hogy a hideg vagy meleg színek közé tartozol-e, valamint, hogy mely színek befolyásolják pozitívan a megjelenésed. Szeretnél a kedvenc színedben vagy a legújabb trendi színben öltözni, de sajnos az árnyalat nem egyezik meg a színvilágoddal? Nem probléma: Csak próbáld ki a színt egy másik árnyalatban, talán egy kicsit világosabb vagy sötétebb, erősebb vagy esetleg pasztell árnyalatban. A színek kreativitást igényelnek. Online boltunkban nemcsak a klasszikus színeket kínáljuk, hanem a divatos színeket is, mint a lila, a mustár sárga vagy a fenyő zöld. 
Tipp: Az egyszínű túl unalmas neked? Természetesen számos különböző mintázatot találsz.

Milyen hosszú legyen egy ruha?

A forma és a szín mellett a ruha hossza döntő szerepet játszik a wow-hatás kialakításában. Rövid, térdhosszú vagy földig érő? A tökéletes ruha kiemeli az előnyeid, és megfelel az alkalomnak, amelyre azt viselni szeretnéd. Magas és vékony vagy? Ebben az esetben a maxi ruha a legjobb barátod. Elegáns és nőies, ugyanakkor gondoskodik róla, hogy abszolút szemet gyönyörködtető legyél a következő partin. Ha egy kicsit alacsonyabb vagy, és szeretnéd optikailag nyújtani magad, rövid mini ruhákat is viselhetsz. Általánosságban elmondható, hogy a rövid ruhák valódi all-rounderek, és számos alkalommal viselhetők. Ha nem akarsz túl sok bőrt mutatni, de mégis szeretné hangsúlyozni a nőies oldalát, az elegáns midi ruha a megfelelő választás. A térdhosszú ruhák általában nagyon nőiesek, és hosszúságuk miatt is tökéletesen viselhetők az irodában.

Alkalkmak ruhákhoz

Mindig viselhetsz egy szép ruhát - akár szabadidőben, akár irodában, akár este bulihoz. Ünnepi rendezvények esetén minden ruha-modellt viselhetsz, amíg megvan bennük az a bizonyos valami. Ezek lehetnek csillogó vagy flitteres alkalmazások estélyi ruhákra vagy különösen finom szövetekre, vagy minták egy maxi vagy koktélruhán. A jersey ruhák nagyon népszerűek a szabadidőben, mivel alkalmiak és kényelmesek, és egy délutáni vásárlást, gyermek születésnapi zsúrokat és játszótéreket is túlélhetnek. Az üzleti ruhák azt mutatják, hogy az üzleti divat és a női sziluett tökéletesen kombinálható. Az alak-ölelő ceruzaruhában vagy egy női etui ruhában stílusos leszel és önbizalmat sugárzó, még a leghosszabb munkanapon.

 

gpwebpay