Melegítő-, Szabadidő szettek

Nézet:
Sorrend:
-30%
Raktáron
Női szabadidő
Női szabadidő
12 480 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
8 790 Ft
-30%
Raktáron
Női szabadidő együttes
Női szabadidő együttes
13 490 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
9 450 Ft

Női szabadidő együttesek


Komplett női melegítők - kényelem és stílus elérhető közelségben. Szereted a kényelmet és a funkcionalitást? Elhatároztad azt, hogy sportolni fogsz és szükséged van egy megfelelő öltözékre? Jó helyen vagy! Nálunk megtalálod azt, amit keresel. Női divatos komplett melegítők, azok számára akik szeretik az aktív életvitelt. Mindenki szeretne stílusosan kinézni, ugyanakkor kényelmesen és komfortosan. Ma már ez nem probléma. 


Fizikai aktivitás megfizethető áron!


Szeretnél gyakorolni a konditeremben vagy valamilyen sportot űzni, de nem tudod hogyan kezdd el? Ez egyszerű - egy új ruha vásárlásával! Ez a női szett sok helyzetben ideális lehet. Felveheted a konditerembe, teniszre, találkozókra az ismerősökkel, vagy, amikor biciklis kirándulásra mész, esetleg egy egyszerű sétára. A mi melegítőnk  könnyen illeszkednek a testalkathoz és nem korlátozzák a mozgást, ezért szabadnak érezheted magad. Amennyiben már kiválasztottad a saját modelled, jön a következő lépés - azaz a fizikai aktivitás.

Abban az esetben, ha most kezded el a kalandot a tréninggel, kérjél tanácsot valakitől, aki jobban tapasztalt. Közösen összeállíthatjátok a tervet és csináld azt, amit az edződ mond. Fontos, hogy a tréningek változatosak és megfelelően előkészítettek legyenek. Ha lelkesen fogod elvégezni a szükséges gyakorlatokat, rövid időn belül eléred a várt eredményeket és meglátod a munkád gyümölcsét. Hiányzik a motiváció? Hívd magaddal a tréningre a barátnődet vagy a pasidat. Közösen fogjátok egymást motiválni a munkához, és később együtt fogtok örülni az eredményekben, amiket elértetek. Egy másik ember támogatása, ebben az esetben mindenképpen hasznunkra válhat. Ugyanakkor, ez megfelelő indok lehet arra, hogy együtt eltöltsetek néhány kellemes percet.

 

gpwebpay