Zakók

Nézet:
Sorrend:

Férfi zakók, mellények és öltönyök a teljes eleganciáért

Minden férfi életében vannak olyan pillanatok, amikor elegánsan kell megjelenni valahol. Ehhez találod meg a megfelelő ruhadarabokat ebben a kategóriában!

A férfi zakók nélkül nem is lehet elegánsan megjelenni!

A férfiak esetében az elegáns jelzőhöz automatikusan társítjuk a zakót. Nem véletlenül: a férfi zakók a kifinomult megjelenés védjegyei, elengedhetetlen kellékei. A széles választékban mindenféle összeállításhoz találhatsz megfelelő zakót, ami színben is, stílusban is passzol hozzád.


Férfi zakók: az elegancia biztos eszköze

Egy férfi számára a zakó olyan, mint egy jolly joker: ha elegánsabb megjelenést szeretne, gyakorlatilag bármikor előkaphatja, és máris teljesítette a feladatot!

Férfi zakók széles választéka

Persze a zakó nem egy egységes ruhadarab. A férfi zakók választéka igencsak széles, hiszen nem mindenkinek ugyanolyan az ízlése, és persze nem egy alkalomra kell zakót hordanunk. Teljesen máshogyan jelenünk meg, ha például egy esküvőre vagyunk hivatalosak, vagy ha magánjellegű programunk van. Előbbi esetben alap az öltöny, utóbbiban a zakó mellé elfér a farmer, egy kicsit elegánsabb lábbelivel is – ez az összeállítás egyébként nagy aduász, nem túl sok és nem túl kevés, nehéz vele mellélőni.

Férfi sportzakó lazább alkalmakra

A férfi sportzakó kimondottan akkor ajánlott, ha nem szeretnénk túlságosan kiöltözni, de azért megadnánk a módját a megjelenésünknek. Baráti összejövetelekre például remek választás, ha szeretnénk a hagyomány farmer pólóval kombinációnál egy kicsit összeszedettebben mutatkozni.

Férfi zakó farmerhez – rengeteg helyzetben állja meg a helyét

Igaz, a zakó hagyományosan inkább alkalmi ruhadarab, de a férfi zakó farmerhez sem rossz választás. Persze ehhez inkább egyszerűbb, visszafogottabb farmer illik, nem a nagyon koptatott, díszített típusok. Egy letisztultabb farmernadrág viszont kimondottan jól mutat a zakóval, tökéletes középút.

Slim fit zakó a még elegánsabb megjelenéshez

A slim fit zakó enyhén karcsúsított fazon, ezáltal a zakó még inkább úgy áll az emberen, mintha kifejezetten rá szabták volna. Nem árt azonban figyelni arra, hogy ehhez a fazonhoz a megfelelő alkatra is szükség van: a klasszikus fordított háromszög alakon nagyon jól mutat!

gpwebpay