Cipők

Nincs ilyen termék.
Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

Elegáns férficipők gazdag választéka vár

Egy stílusos férfi ruhatárának elengedhetetlen kelléke az alkalmi cipő, akkor is, ha nem üzleti tárgyalásról tárgyalásra jár, és ha a munkahelyi dress code sem teszi kötelezővé. Az alkalmi cipő számos fazont takar. Talán már te is találkoztál a következő kifejezésekkel: brogue, derby, oxford, monk, loafer, chelsea, chukka, és folytathatnánk még tovább a sort. 

Alkalmi cipő a hétköznapokra? Miért ne!

Az elegáns cipőket természetesen nem csak jól szabott öltönyökkel viselheted, hanem hordhatod farmernadrággal is. Ilyenkor a szín kiemelt fontosságú, lehetőleg olyan árnyalatot válassz, ami nagyon sokoldalú, szinte mindenhez megy. Ilyen például a konyakszínű, sötétbarna, fekete, de a sötétkék cipők is egyre népszerűbbek. A lábbeli ne legyen túldíszített (az oxford és a brogue belefér) és amennyire a műfaj engedi, legyen lezserebb fazon, mondjuk egy monk vagy egy loafer jó választás lehet. Persze az sem mindegy, milyen farmert veszel alkalmi cipődhöz, a bő szárú nadrágok ki vannak zárva. Nem, nem kell feltéltlenül skinny farmerbe bújnod, de azért az egyenesebb, szűkebb fazonok közül válogass. A világosabb színű, szaggatott farmereket is kerüld, és arra is nagyon figyelni kell, hogy a nadrágod ne legyen túl hosszú. Ha akarod, ízlésesen felhajthatod az alját, a lényeg, hogy ne lógjon rá a cipődre, és így akár még zoknit is villanthatsz.

Cipő öltönyhöz - klasszikusság és színvonal

 A férfiaknak való öltönycipőkre jellemző néhány dolog. Mindenek előtt bőrből készülnek - a fedett bőrből készültek elegánsak, a nubuk vagy nubuk elemekkel díszített lábbelik pedig kevésbé formális alkalmakra valók. A bőr férficipők általában visszafogott színekben kaphatók - időtálló fekete vagy barna árnyalatban. Ez a garancia arra, hogy a legtöbb öltönyhöz illenek majd. Emellett jellemző rájuk a keskenyedő orr és a nem túl magas sarok - ezeknek köszönhetően az ilyen cipő soha nem megy ki a divatból és elválaszthatatlan része az irodai vagy alkalmi férfiviseletnek.

gpwebpay