Kiegészítők

Már megtaláltad álmaid öltönyét vagy éppen kész a péntek esti laza out-fit ? SZUPER ! De ne feledkezz meg a kiegészítőkről sem. Lehet, hogy pont egy öv, egy elegáns bőr cipő, egy nyakkendő vagy éppen egy vagány csokornyakkendő hiányzik a WOW effekt eléréséhez.

Nálunk megtalálod a kiegészítők széles választékát !

Bőr öveinket olyan magyar beszállítóktól kapjuk, akik naprakészek a 21. századi divat alakulásában. A klasszikus fekete, barna vagy akár kék kiegészítőkön túl belefuthatsz néhány egyedi árnyalatba is. Sőt a bőr alapanyag mellett a szőtt és textil övek is újra hódítanak. Egy ezüstözött vagy nemesacél csattal díszített öv teljessé teheti üzleti megjelenésed, míg egy fehér nadrághoz viselt, kontrasztos textil övvel elérheted az igazi tengerparti hatást.

Egy jól megválasztott cipővel megkoronázhatod az összhatást. Magas minőségű bőr cipőinket bátran viselheted az irodában, családi alkalmakon de akár az esküvői szetted részeként is. Bár manapság hódítanak a nyújtott fazonok, nálunk a konzervatívabb modelleknek is van hely. Egy fekete, kék vagy antacit cipő komolyságot kölcsönöz viselőjének,  míg egy barna vagy világos szürke darab egy kis lazaságot csempész az out-fitedbe. Igazi különlegességnek számítanak a textillel kombinált cipők, de nem maradhatnak ki a kínálatból a más színű talppal vagy cipőfűzővel kombinált darabok sem. 

Úgy érzed, hogy csak egy kis plusz hiányzik, de nem tudod, hogy mi lehet az ? Egy egyedi mandzsettagombbal feltehetd az i-re a pontot. Nincs is annál jobb érzés, mint mikor a fény diszkréten megcsillan a csuklódon és tudod, hogy jól választottál.

Egy (tucat) nyakkendő  szinte kötelező darabja minden férfi ruhatárának. Jobb ha beszerzel néhány alapdarabot, hiszen számtalan alkalom megköveteli a formális megjelenést. A színek és a formák kombinációja szinte határtalan. A nyakkendő választásra tényleg igaz, hogy csak a képzeleted szabhat határt. De ha még nem zúg a fejed a lehetőségektől, akkor a klasszikus formán túl vékony, slim fazonoú nyakkendőkből is válogathaszt.

PROPELLEREKET ELŐ ! Jól gondolod, a csokornyakkendőkre céloztunk. Vegyél fel egy azonos színű hózentrógert és csokornyakkendőt és nem lesz nálad vagányabb a partin. A nadrágtartók és propellerek épp annyira öltöztethetnek, mint egy cipő vagy öv. Sőt nálunk néhány igazán egyedi darabra is rábukkanhatsz. Hallottál már fából készült csokornyakkendőről, egyedi mintával díszítve ? Ha nem, akkor nézz körül webáruházunkban és igazi kincsekre bukkanhatsz. 

gpwebpay