Farmerek

Nézet:
Sorrend:

Farmerek 

A 19. században Levi Strauss megalkotta férfi farmernadrág eredetileg munkásoknak készült. Strauss olyan anyagból készítette ezeket a nadrágokat, amik szinte elnyűhetetlenek voltak. Azonban hamar rájött a köznép, hogy ez a tartós anyag a hétköznapokra is jó választás. A farmernadrág ma a legtöbbet viselt férfi nadrágféle az egész világon. A mai napig az eredeti kék szín, illetve annak árnyalatai, a legdivatosabb, de a szabása és az anyaga az évtizedek során folyamatosan változott.
Minden férfi szekrényében ott a helye a farmernek. Sőt, a legjobb ha több színben és fazonban is van farmernadrágod, hogy mindig az adott helyzethez tudj öltözni.

Mi a legjobb választás számodra ? 
Az, hogy milyen fazonú farmert válassz sok mindenen múlik. Figyelembe kell venni a testalkatodat, azt, hogy milyen alkalomra szeretnél farmert és, hogy milyen cipővel és felsővel vagy dzsekivel szeretnéd viselni. A farmer férfi változatai közül az alábbiakat kell figyelembe venni:
A slim fit farmer jól kiadja a láb formáját de mégsem simul rá teljesen. Ez a változat, ha nem erősen mosott és koptatott, zakóval és csízmával is hordható. Akár az irodába, akár egy randira is felveheted. Ha rövidebb szárút választasz, jól fog kinézni egy sneakerrel vagy vászoncipővel is.
Ha igazán büszke vagy lábad formájára bátran felvehetsz egy skinny fit farmert. Ezt kombinálhatod inggel, ami elegáns hatást fog kelteni, de akár egy pólót is felvehetsz hozzá.
Vagány és igazán férfias választás egy egyenes szárú férfi farmernadrág, különösen ha bőrcsízmát és egy motoros dzsekit veszel hozzá.


gpwebpay