Nadrágok

Férfi nadrágok 

Mindenki tudja, hogy egy outfit nem lehet teljes a megfelelő nadrág nélkül. A Viktóriánál különböző férfi nadrágok hatalmas választékát kínáljuk. 


Férfi nadrág modellek

Üzletünkben a különböző férfi nadrágok hatalmas választékát kínáljuk. Ennyi különböző modell mellett könnyű elveszíteni a fonalat. Itt felsoroljuk az összes nadrágtípusunkat és azt is megmondjuk, hogy melyik nadrág milyen alkalomra alkalmas.

Férfi chino nadrág
A chinok klasszikus és könnyű nyári nadrágok, amelyek az úgynevezett "chino twill" pamutszövetből készülnek. Ezt a szövetet először a 19. században használták brit és francia katonai egyenruhákhoz. Manapság ezek a könnyű nyári nadrágok különböző alkalmakra viselhetők. Egyrészt ezek a nadrágok alkalmasak a szokásos szabadidős tevékenységekhez, például a parkban való sétához. Ugyanakkor a chino nadrágok hivatalos alkalmakra is viselhetők. Viselheted esküvőkön vagy családi összejöveteleken is. Viseld slim szabású chino nadrágot egy hozzá illő kabáttal. A lábbelik terén szabadjára engedheti a fantáziáját. Választhat elegáns félcipő vagy sportcipőt. Természetesen a legtöbb chino világosabb színű. Ugyanakkor sötétebb árnyalatok széles választékát is kínáljuk, amelyek különösen alkalmasak a mindennapi viseletre.

Férfi cargo nadrág
A cargo nadrág egy férfi nadrág, amely általában pamutból készül. A férfi cargo nadrágok arról ismertek hogy a comb és a térd területén oldalzsebekkel rendelkeznek. E nadrágot eredetileg a második világháború alatt viselték, de manapság nagyon gyakran használják munkások, rendőrök vagy akár mentősök. Eközben a cargo nadrág tökéletes szabadidős nadrág modell. Alkalmi szabásának köszönhetően a cargo nagyon népszerű a fiatalok körében is. Ugyanakkor ezek a férfi nadrágok számos funkcionális előnyt kínálnak a zsebek számának és méretének köszönhetően. A cargo nadrágot a legjobb egy pár tornacipővel es laza fekete kapucnis pulóverrel kombinálva viselni.

Férfi rövidnadrág
A rövid nadrág általában térdig ér. Ezek a rövidnadrágok olyan anyagokból készülnek mint a pamut vagy a poliészter, valamint a farmer. Mivel a rövidnadrágok rövidebbek, mint a hagyományos férfi nadrágok, annál inkább alkalmasak a magasabb hőmérsékletre. Különösen nyáron tökeletes valasztas. A rövidnadrágot egyszerű sportcipővel kombinálhatod hogy stílusos alkalmi megjelenést hozz létre. Vegyél fel egy elegáns fehér vászon inget és napszemüveget.

Jogger
A jogger vagy más néven "melegítőnadrág" többnyire pamutból készül és elsősorban sportnadrágként használják. A legtöbb esetben a bokánál mandzsettával zárják le. Mivel a futónadrágok hihetetlenül kényelmesek, a mindennapokban is egyre gyakrabban viseljük őket - akár kényelmesen ülünk a kanapén, akár spontán kell bevásárolnunk. 


Férfi szövetnadrágok
A szövetnadrágok általában pamutból készült nadrágok. Ugyanakkor léteznek más anyagokból, például lenvászonból, selyemből vagy különböző műszálas keverékekből készült szövetnadrágok is. Különösen a professzionális ág számára őrülten alkalmasak ezek a férfi nadrágok. Egy öltöny részeként és egy üzleti alkalmi megjelenéshez is viselhető és eleganciát sugároz. Az alkalomtól függően a nadrág színét is jól meg kell választani. Hivatásos alkalmakra általában az egyszerűbb és sötétebb színek a megfelelők, míg a szabadidődben világosabb és élénkebb színeket is választhatsz. A klasszikus szövetnadrágot egy inggel párosítsd.

Minden alkalomra egy nadrág

Az alkalomtól függően más nadrágot kell választanod magadnak. Ez vonatkozik a business ágazatra, valamint bármely sport- vagy szabadidős tevékenységre. Négy különböző alkalmat választottunk, amelyek alá csoportosítottuk a megfelelő férfi nadrágokat.

Üzleti nadrág
Ha a nadrágnak nemcsak a mindennapi irodai életben, hanem a vezetői megbeszélésen is alkalmasnak kell lennie, a megfelelő nadrág nagyon fontos. Ilyen alkalmakra különösen alkalmasak a magas minőségű szövetnadrágok. Természetesen a legjobb, ha klasszikus öltönynadrágot veszel és egy hozzá illő zakót viselsz. Amit nem nélkülözhetsz egy üzleti outfitben az a hozzá illő cipő. A félcipő mindig illik egy elegáns öltönyhöz. 

Irodai nadrág
Az irodai öltözékednél nagy hangsúlyt kell fektetned a hozzá illő férfinadrágra. Válassz egy chinót és kombináld egy szép inggel. Természetesen bármilyen más szövetnadrágot is választhatsz és tetszés szerint kombinálhatod őket. A lábbeliket illetően választhatsz klasszikus felcipőt vagy sportos tornacipőt.

Nadrágok hétköznapokra
A szabadidődben bármilyen nadrágot felvehetsz. A legfontosabb az, hogy megfelelőek legyenek a hétköznapi helyzetedhez és hogy tetszenek neked. Ha nadrágot szeretnél vásárolni egy meleg napra a parkban, a legjobb, ha rövidnadrágot választasz. Mivel a rövidnadrágok rövidebbek mint a hagyományos nadrágok, nagy mozgásszabadságot biztosítanak. Miért ne kombinálnád a rövidnadrágot egy laza pólóval és egy új pár gördeszkás tornacipővel? Amikor a hőmérséklet hidegebbre fordulnak, a rövidnadrág nem a legjobb választás. Ilyenkor nézzd meg a férfi cargo nadrágjainkat. Ezek a férfi nadrágok nagyon elegánsak és népszerűek a fiatalok körében.

Sport nadrág
Sporttevékenységekhez célszerű olyan nadrágot választani, amely támogatja és nem akadályozza a mozgásban. Ezért érdemes elsősorban a szabadidős szettjeinket nézegetni.


gpwebpay